Els palamosins ‘La Barberia’ i ‘Entre dos mons’, guanyen premis Cartaví

Roger Cama i Mariona Costa, d”Entre dos mons’ i ‘La Barberia del Muro’, guanyadors dels premis Cartaví.

Dos establiments palamosins, la taverna ‘La Barberia’ i el restaurant ‘Entre dos mons’, han guanyat premis del concurs Cartaví a la demarcació de Girona. Es tracta d’un certamen que organitza l’Associació Vinícola Catalana i que aquesta setmana ha lliurat els seus guardons, en un acte celebrat al Palau Reial de Pedralbes, a Barcelona.

Ja fa més de dues dècades que Cartaví premia cada dos anys les cartes de vins dels restaurants catalans, que fan difusió i promoció dels vins del país i de les seves dotze denominacions d’origen.

‘La Barberia’ i ‘Entre dos mons’ han guanyat els premis als millors establiments de les seves respectives categories, a les comarques de Girona. En el cas de la taverna destaca la seva àmplia selecció de vins empordanesos, naturals i d’edicions limitades, en una carta amb més de 100 referències. Ho explica Mariona Costa de La Barberia. El restaurant ‘Entre dos mons’ té una acurada carta que aposta pels vins de proximitat, i on fins i tot es detalla la distància en quilòmetres que separa el local i el celler productor de cada vi. Roger Cama, propietari del restaurant ‘Entre dos mons’. A banda d’aquests dos establiments palamosins, als Cartaví de les terres gironines també ha estat premiat el restaurant ‘El Trull d’en Francesc’, de Sant Feliu de Boada.

0
0 item
My Cart
Empty Cart