ELS NOSTRES PLATS
Us convidem a deixar-vos portar en la nostra llar de sensacions i emocions. A assaborir el millor de la cuina catalana i peruana. Benvinguts al nostre món gastronòmic.

Nota
Cap de cuina: Mila Acosta
Cap de sala : Roger Cama
Si té alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, faci’ns-ho saber.
El menú Petit de migdia
Snack
Aperitivo
Amanida de verat amb escabetx peruà
“Migas” amb cansalada del coll i ou
Blat antic amb porc ibèric
Pa de pessic tres llets amb ametlla, taronja i plàtan
Petit Fours
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics
39,50€
(IVA inclòs)
El menú se servirà a taula completa.
Menú disponible al migdia de 13:00h a 14:30h
Durada del menú: 1’5 h.
Menú entre dos mons
Snacks
Aperitivo
Tàrtar de tonyina de Palamós i caviar Baeri
Ostra segons la inspiració del dia
Cappelleti de gamba I “menestron” peruà
Ceviche estil nikkei de tonyina
“Migas” amb cansalada del coll, calamar i ou
Rissotto d’alga codium
Roger amb bolets i nyameres
Entrecot de Ternera Bruna recordant un “lomo saltado”
Pa de pessic tres llets, amb menjar blanc, taronja i turró
Tòfona amb xocolata, poma i avellana
Opció Maridatge 7 copes 45,00€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics
79,50€
(IVA inclòs)
Menú disponible al migdia de 13:00h a 13:30h i a les tardes de 19:45h a 20:30h
El menú se servirà a taula completa
Reservar amb antelació
Durada del menú: 3h.
Menú degustació
Snacks
Aperitivo
Steak Tàrtar de vedella bruna dels pirineus ecològica
Ceviche mixt com el preparava el meu pare (Mila Acosta)
Cappelleti de gamba I “menestron” peruà
“Migas” amb cansalada del coll, calamar i ou
Arròs de gamba 100% de Palamós
Farcellet de xai de Peratallada amb mongetes i tofona
Borratxo de pisco amb caqui, magrana i iogurt
Petit Fours
Opció Maridatge 5 copes 30€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics
65,00€
(IVA inclòs)
Menú disponible de les 13:00h fins a les 14:15h i a la tarda, de les 19:45h fins a les 21:15h
El menú se servirà a taula completa.
Reservar amb antelació
Durada del menú: 2,5h.
Entreteniments
Ostres Kristale nº 2 – 1u
Ostra al natural – 4,50€
Ostra segons la inspiració del dia (mirar suggeriments) – 5€
Musclos amb cansalada viada ibèrica 100% i salsa peruana – 11,90€
Plat de gamba 100% de Palamós – 29,50€
Pernil ibèric pur de gla 6@ reserva del País de Quercus amb coca de vidre (50/100 gr.) – 16,70€ / 23,80€
Anxoves salada per nosaltres amb pa amb tomàquet (4/8u.) – 11,70 / 16,70€
Entreteniments i Entrants
Entreteniments
Ostres Kristale nº 2 – 4u
Ostra al natural – 21,00€ ostra extra 5,25€
Ostra segons la inspiració del dia mirar suggeriments – 25,00€ ostra extra 6,25€
2 Ostres al natural i 2 ostres inspiració del dia – 23,00€
Musclos amb cansalada viada ibèrica 100% i salsa peruana – 16,50€
Plat de gamba 100% de Palamós – 39,50€
Anxoves salada per nosaltres amb pa amb tomàquet (8u.) – 16,70€
Pernil ibèric de gla ecològic Blazquez amb pa amb tomàquet – 28,90€
Tàrtar de tonyina de Palamós amanida amb el seu garum i caviar Baeri (1u.) – 9€
Entrants
Ceviche “mixt” com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Peix de la llotja de Palamós i mol·luscos. – 26,00€
Steak Tàrtar de vedella ecològica – 23,00€
Steak Tàrtar mar i muntanya de vedella ecològica i caviar Baeri – 45,00€
Amanida de verat amb escabetx peruà – 17,90€
Ceviche estil nikkei de tonyina – 26€
Arrossos de l'Estany de Pals
Arròs de mariscos estil peruà del que porti la mar al restaurant (mín. 2 persones) Varietat: Nembo – 25,00€ pp
Arròs de gamba 100% de Palamós Varietat: Bomba – 33,50€
Risotto de bolet km.0 Varietat: Carnaroli – 28,50€
Arròs caldós de l’estil pescadors de la barca (mín. 2 persones) Varietat: Badia – 25,00€
Peixos
“Sudado” de peix del dia – 24,20€
Peix del dia amb moluscos i “chupe” – 39,90€
Calamar amb parmetier de la seva tinta i bolet de temporada – 26,50€
(Suplement de tòfona de Serra de Daró +5€ )
Peixos i Carns
Peixos
“Sudado” de peix del dia – 28,20€
Peix del dia amb caviar Baeri, mol·luscos i “chupe” – 39,90€
Roger amb bolets i nyameres – 29,50€
Carns
Pota de Garrinet 100% ibèric (mínim 650gr) – 35,00€
Entrecot de vedella ecològica 60 dies de maduració mínim 300gr preguntar disponibilitat – 10,00€/100gr
Filet de vedella ecològica Bruna del Pirineu amb crema d’ametlles i cireres – 29,50€
Postres
Tot va començar amb un “suspiro a la limeña”(canyella, vainilla, merengue i avellanes) –9,90€
Pa de pessic tres llets, amb menjar blanc, taronja i turró – 9,90€
Xocolata 62% biològica de Piura (Perú) Recordant un pa amb oli, sal i xocolata –9,90€
Borratxo de pisco amb caqui, magrana i iogurt – 9,90€
Selecció de gelats – 2,50 €
Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, feu-nos-ho saber.
Pa i entreteniments
Entreteniments i Pa d’elaboració pròpia – 3,25€
Entreteniments – 2,50€
Pa sense gluten – 3,50€
Vins espumosos de l'Empordà
Vins espumosos de Catalunya
mc – meses crianza
Bombolles de França
mc – mesos criança
Vins blancs de l'Empordà