ELS NOSTRES PLATS
Us convidem a deixar-vos portar en la nostra llar de sensacions i emocions. A assaborir el millor de la cuina catalana i peruana. Benvinguts al nostre món gastronòmic.
Nota
Cap de cuina: Mila Acosta
Cap de sala : Roger Cama
Si té alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, faci’ns-ho saber.
Carta
Entreteniments
Ostres Kristale nº 2 – 4u
Ostra al natural – 21,00€ ostra extra 5,25€
Ostra segons la inspiració del dia mirar suggeriments – 25,00€ ostra extra 6,25€
2 Ostres al natural i 2 ostres inspiració del dia – 23,00€
Musclos amb cansalada viada ibèrica 100% i salsa peruana – 16,50€
Plat de gamba 100% de Palamós – 39,50€
Anxoves salada per nosaltres amb pa amb tomàquet (8u.) – 16,70€
Pernil ibèric de gla ecològic Blazquez amb pa amb tomàquet – 28,90€
Entrants
Ceviche “mixt” com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Peix de la llotja de Palamós i mol·luscos. – 26,00€
Steak Tàrtar de vaca vella ecològica km0 – 26,00€
Steak Tartar Mar i Muntanya de vaca vella ecològica Km0 i caviar Baeri – 45,00€
Amanida remolatxa, verat, nous i Xerigot de cabra ecològic – 17,90€
“Causa ” de pop – 25,50€
Arrossos
Arròs de mariscos estil peruà del que porti la mar al restaurant (mín. 2 persones) Varietat: Nembo – 25,00€ pp
Arròs de gamba 100% de Palamós Varietat: Bomba – 33,50€
Risotto de Safrà de l’Empordà km.0 Varietat: Carnaroli – 28,50€
Arròs caldós de l’estil pescadors de la barca (mín. 2 persones) Varietat: Badia – 25,00€
Peixos
“Sudado” de peix del dia – 28,20€
Peix del dia amb caviar Baeri, mol·luscos i “chupe” – 39,90€
Roger amb puré “d’alverja” (pèsol sec peruà) i vinagreta de vedella – 29,50€
Cappelleti de gamba I “menestrón” peruà – 25,00€
Carns
Garrinet 100% Ibèric amb agredolç estil peruà – 29,00€
Entrecot de vedella ecològica 60 dies de maduració mínim 300gr preguntar disponibilitat – 10,00€/100gr
Filet de vedella ecològica amb pure de patata – 29,50€
Menú entre dos mons
Snacks
Aperitiu
“Leche frita” de Xoriç
Steak Tartar Mar i Muntanya de vaca vella ecològica Km0 i caviar Baeri
Ostra segons la inspiració del dia
“Causa” de pop
Ceviche “mixt” com ho preparava el meu pare
“Ajo Blanco” amb sobrasada de peix i gamba de Palamós casolana
Risotto de Safrà de l’Empordà i gamba de Palamós
Roger amb puré “d’alverja” (pèsol sec peruà) i vinagreta de vedella
Garrinet 100% Ibèric amb agredolç estil peruà
Pa de pessic tres llets, amb menjar blanc i taronja
Xocolata 62% biològica de Piura (Perú), Lúcuma (fruita peruana), avellana i cafè
Opció Maridatge 7 copes 45,00€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics
79,50€
(IVA inclòs)
Menú disponible al migdia de 13:00h a 13:30h i a les tardes de 19:45h a 20:30h
El menú se servirà a taula completa
Reservar amb antelació
Durada del menú: 3h.
Menú degustació
Snacks
Aperitiu
“Leche frita” de Xoriç
Steak Tàrtar de vaca vella ecològica km0
Ceviche mixt com el preparava el meu pare (Mila Acosta)
“Ajo Blanco” amb sobrasada de peix i gamba de Palamós casolana
Risotto de Safrà de l’Empordà i gamba de Palamós
Xai de Forallac recordant un “seco”
Borratxo de pisco sour amb marialluïsa i iogurt
Petit Fours
Opció Maridatge 5 copes 30€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics
65,00€
(IVA inclòs)
Menú disponible de les 13:00h fins a les 14:15h i a la tarda, de les 19:45h fins a les 21:15h
El menú se servirà a taula completa.
Reservar amb antelació
Durada del menú: 2,5h.
Postres
Tot va començar amb un “suspiro a la limeña”(canyella, vainilla, merengue i avellanes) –9,90€
Pa de pessic tres llets, amb menjar blanc i taronja – 9,90€
Xocolata 62% biològica de Piura (Perú), Lúcuma (fruita peruana), avellana i cafe –9,90€
Borratxo de pisco sour amb marialluïsa i iogurt – 9,90€
Selecció de gelats – 3,50 €/u
Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, feu-nos-ho saber.
Pa i entreteniments
Entreteniments i Pa d’elaboració pròpia – 3,25€
Entreteniments – 2,50€
Pa sense gluten – 3,50€
Vins
El nostre Celler esta format per mes de 100 referències de petites produccions, difícils de trobar, on darrera cada ampolla hi ha un projecte personal o familiar qual fa possible
Els criteris de selecció han estat els següents:
• Vins respectuosos amb l’entorn natural i el medi, i compromesos amb la salut del consumidor.
• Vins que harmonitzin amb la nostra oferta gastronòmica i amb els gustos de cada persona
• Vins autèntics i amb un caràcter personal, posant especial atenció als petits projectes amb identitat, tipicitat del seu origen i proximitat
• Vins amb una alta càrrega emocional, que portin al límit les seves possibilitats organolèptiques.
• Defenen la filosofia Slow food
Millor carta de vins de Girona de la ultima edició dels premis CARTAVI