Reserva una
experiència
entre dos mons
Fusió catalana i peruana en un menú de
passos que desperta tots els sentits.
Reserva una
experiència
entre dos mons
Fusió catalana i peruana en un menú de
passos que desperta tots els sentits.
RESERVA LA TEVA TAULA ARA I VIU
UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA
RESERVA LA TEVA TAULA
TRIA LA TEVA EXPERIÈNCIA I DESCOBREIX UNA
PROPOSTA SENSORIAL QUE T’EMOCIONARÀ.
TRIA LA TEVA EXPERIÈNCIA
MENÚ DEGUSTACIÓ
Un recorregut gastronòmic amb essència.
Per a qui vol viure una experiència completa,
guiada pas a pas.
Snacks
Aperitiu
Flan de bolets
Albergínia amb roast beef de vedella ecològica i ravenets encurtits
Ceviche mixt tal com el preparava el meu pare (Mila Acosta)
La pilota de l’escudella de Palamós
Risotto de carbassa i ceps
Xai de Forallac recordant un “seco”
Pastís de formatge amb crema de xocolata blanca i iogurt, préssec i kumquat
Petit Fours
LLEGIR MÉS
Aperitiu
Flan de bolets
Albergínia amb roast beef de vedella ecològica i ravenets encurtits
Ceviche mixt tal com el preparava el meu pare (Mila Acosta)
La pilota de l’escudella de Palamós
Risotto de carbassa i ceps
Xai de Forallac recordant un “seco”
Pastís de formatge amb crema de xocolata blanca i iogurt, préssec i kumquat
Petit Fours
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i amb blats antics
Opció maridatge: 5 copes – 35€
Menú disponible al migdia de 13.00 h a 14.15 h i a la tarda de 19.45 h a 21.15 h
El menú se servirà a taula completa i està subjecte a la carta del dia.
Durada del menú: 2,5 h.
MENÚ ENTRE DOS MONS
Un menú inspirat en les dues ànimes de la casa: la cuina catalana i la peruana,
per compartir la nostra història en cada plat.
Snacks
Aperitiu
Ostra segons la inspiració del dia
Brandada de peix de la costa brava
Ceviche mixt tal com el preparava el meu pare (Mila Acosta)
Peu de porc sense feina amb tàrtar de gamba de Palamós
Ravioli de cua de vedella
Risotto de carbassa i ceps
Peix d’olla de la escudella de Palamós
Galta de garrinet ibèric amb guisat de blat de moro peruà
Crema xocolata blanca i iogurt amb tomata, gers i fonoll
Xocolata 62% biológico de Piura (Perú), tòfona, avellana i poma
Petit Fours
RESERVA
LLEGIR MÉS
Aperitiu
Ostra segons la inspiració del dia
Brandada de peix de la costa brava
Ceviche mixt tal com el preparava el meu pare (Mila Acosta)
Peu de porc sense feina amb tàrtar de gamba de Palamós
Ravioli de cua de vedella
Risotto de carbassa i ceps
Peix d’olla de la escudella de Palamós
Galta de garrinet ibèric amb guisat de blat de moro peruà
Crema xocolata blanca i iogurt amb tomata, gers i fonoll
Xocolata 62% biológico de Piura (Perú), tòfona, avellana i poma
Petit Fours
Pa ecològic casolà elaborat amb varietats de blat antic
Maridatge: 7 copes – 50 €
Menú disponible al migdia de 13:00 h a 14:15 h i al vespre de 19:45 h a 22:30 h
El menú se serveix per a tota la taula i està subjecte a la carta del dia.
Durada del menú: 3 hores.
RESERVA
RESERVA CLÀSSICA
GAUDEIX DE LA NOSTRA CARTA EN UN AMBIENT CUIDAT I ACOLLIDOR. IDEAL PER A QUI VOL TRIAR AL SEU RITME ENTRE ELS NOSTRES PLATS I VINS.
INSPIRAT EN LA TERRA. ELEVAT PEL FOC. CADA PLAT, UN VIATGE.
SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER
ACCEDEIX ABANS QUE NINGÚ A LES NOSTRES NOVETATS, EXPERIÈNCIES DE TEMPORADA I ELS NOSTRES MENÚS DEGUSTACIÓ.
REGALA ENTRE DOS MONS
OBSEQUIA UN NOU MÓN DE SABORS. LES NOSTRES EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES FUSIONEN LA CUINA CATALANA I PERUANA EN ELABORACIONS ÚNIQUES QUE DESPERTEN TOTS ELS SENTITS.
AMB LES NOSTRES TARGETES REGAL, SORPRENDRÀS AMB UNA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA EXCLUSIVA A LA COSTA BRAVA.









