Reserva una
experiència
entre dos mons
Fusió catalana i peruana en un menú de
passos que desperta tots els sentits.
Reserva una
experiència
entre dos mons
Fusió catalana i peruana en un menú de
passos que desperta tots els sentits.
RESERVA LA TEVA TAULA ARA I VIU
UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA
RESERVA LA TEVA TAULA
TRIA LA TEVA EXPERIÈNCIA I DESCOBREIX UNA
PROPOSTA SENSORIAL QUE T’EMOCIONARÀ.
TRIA LA TEVA EXPERIÈNCIA

MENÚ DEGUSTACIÓ
Un recorregut gastronòmic amb essència.
Per a qui vol viure una experiència completa,
guiada pas a pas.
Snacks
Aperitiu
Tàrtar de gamba amb “ajo blanco” i cirera
Albergínia amb roast beef de vedella ecològica i ravenets encurtits
Causa de pop de Palamós
Ceviche mixt com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Risotto de safrà de l’Empordà amb sepionetes de Palamós
Xai de Forallac recordant un “seco”
Borratxo de pisco amb marialluïsa i iogurt
Petit Fours
LLEGIR MÉS
Aperitiu
Tàrtar de gamba amb “ajo blanco” i cirera
Albergínia amb roast beef de vedella ecològica i ravenets encurtits
Causa de pop de Palamós
Ceviche mixt com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Risotto de safrà de l’Empordà amb sepionetes de Palamós
Xai de Forallac recordant un “seco”
Borratxo de pisco amb marialluïsa i iogurt
Petit Fours
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i amb blats antics
Opció maridatge: 5 copes – 35€
Menú disponible al migdia de 13.00 h a 14.15 h i a la tarda de 19.45 h a 21.15 h
El menú se servirà a taula completa i està subjecte a la carta del dia.
Durada del menú: 2,5 h.

MENÚ ENTRE DOS MONS
Un menú inspirat en les dues ànimes de la casa: la cuina catalana i la peruana,
per compartir la nostra història en cada plat.
Snacks
Aperitiu
Tàrtar de gamba amb “ajo blanco” i cireres
Ostra del dia
Espàrrec blanc amb crema d’aji amarillo i caviar
Ceviche nikkei de tonyina salvatge de Palamós
Ravioli de cua de vedella
Risotto de safrà amb sepionetes de Palamós
Tonyina salvatge de Palamós amb pasta fresca casolana i un toc nikkei
Filet de vedella ecològica amb puré de patata, múrgoles i la seva salsa
Coco, mandarina i cardamom verd
Xocolata orgànica 62% de Piura (Perú), avellana i cafè
RESERVA
LLEGIR MÉS
Aperitiu
Tàrtar de gamba amb “ajo blanco” i cireres
Ostra del dia
Espàrrec blanc amb crema d’aji amarillo i caviar
Ceviche nikkei de tonyina salvatge de Palamós
Ravioli de cua de vedella
Risotto de safrà amb sepionetes de Palamós
Tonyina salvatge de Palamós amb pasta fresca casolana i un toc nikkei
Filet de vedella ecològica amb puré de patata, múrgoles i la seva salsa
Coco, mandarina i cardamom verd
Xocolata orgànica 62% de Piura (Perú), avellana i cafè
Pa ecològic casolà elaborat amb varietats de blat antic
Maridatge: 7 copes – 50 €
Menú disponible al migdia de 13:00 h a 14:15 h i al vespre de 19:45 h a 22:30 h
El menú se serveix per a tota la taula i està subjecte a la carta del dia.
Durada del menú: 3 hores.
RESERVA

RESERVA CLÀSSICA
GAUDEIX DE LA NOSTRA CARTA EN UN AMBIENT CUIDAT I ACOLLIDOR. IDEAL PER A QUI VOL TRIAR AL SEU RITME ENTRE ELS NOSTRES PLATS I VINS.
INSPIRAT EN LA TERRA. ELEVAT PEL FOC. CADA PLAT, UN VIATGE.
SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER
ACCEDEIX ABANS QUE NINGÚ A LES NOSTRES NOVETATS, EXPERIÈNCIES DE TEMPORADA I ELS NOSTRES MENÚS DEGUSTACIÓ.
REGALA ENTRE DOS MONS
OBSEQUIA UN NOU MÓN DE SABORS. LES NOSTRES EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES FUSIONEN LA CUINA CATALANA I PERUANA EN ELABORACIONS ÚNIQUES QUE DESPERTEN TOTS ELS SENTITS.
AMB LES NOSTRES TARGETES REGAL, SORPRENDRÀS AMB UNA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA EXCLUSIVA A LA COSTA BRAVA.
