Reserva una
experiència
entre dos mons
Fusió catalana i peruana en un menú de
passos que desperta tots els sentits.
Reserva una
experiència
entre dos mons
Fusió catalana i peruana en un menú de
passos que desperta tots els sentits.
RESERVA LA TEVA TAULA ARA I VIU
UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA
RESERVA LA TEVA TAULA
TRIA LA TEVA EXPERIÈNCIA I DESCOBREIX UNA
PROPOSTA SENSORIAL QUE T’EMOCIONARÀ.
TRIA LA TEVA EXPERIÈNCIA

MENÚ DEGUSTACIÓ
Disponible de 13:00 h a 14:15 h i de 19:45 h a 21:15 h
Un recorregut gastronòmic amb essència.
Per a qui vol viure una experiència completa,
guiada pas a pas.
Snacks & aperitiu
Tàrtar de gamba amb ajoblanco i cireres
Pèsols de l’Empordà amb pilpil d’axiote
Ostra del dia
Ceviche nikkei de tonyina salvatge de Palamós
Ravioli de cua de vedella
Risotto de safrà amb gamba de Palamós
Ventresca de tonyina salvatge amb pasta fresca i toc nikkei
Porquet ibèric amb guisat de patata a l’estil peruà
Coco, mandarina i cardamom verd
Xocolata 62% (Piura, Perú), avellana i cafè
RESERVA
Tàrtar de gamba amb ajoblanco i cireres
Pèsols de l’Empordà amb pilpil d’axiote
Ostra del dia
Ceviche nikkei de tonyina salvatge de Palamós
Ravioli de cua de vedella
Risotto de safrà amb gamba de Palamós
Ventresca de tonyina salvatge amb pasta fresca i toc nikkei
Porquet ibèric amb guisat de patata a l’estil peruà
Coco, mandarina i cardamom verd
Xocolata 62% (Piura, Perú), avellana i cafè
Pa ecològic d’elaboració pròpia
Opció maridatge: 7 copes 45€
RESERVA
LLEGIR MÉS

MENÚ ENTRE DOS MONS
Disponible de 13:00 h a 14:15 h i de 19:45 h a 21:15 h
Un menú inspirat en les dues ànimes de la casa: la cuina catalana i la peruana,
per compartir la nostra història en cada plat.
Snacks & aperitiu
Tàrtar de gamba amb ajoblanco i cireres
Coulant de bolets
Causa de pop de Palamós
Ceviche mixt tal com el preparava el meu pare (Mila Acosta)
Risotto de safrà de l’Empordà i sepioneta de Palamós
Xai de Forallac recordant un estofat
Borratxo de pisco amb marialluïsa i iogurt
Petit Fours
RESERVA
Tàrtar de gamba amb ajoblanco i cireres
Coulant de bolets
Causa de pop de Palamós
Ceviche mixt tal com el preparava el meu pare (Mila Acosta)
Risotto de safrà de l’Empordà i sepioneta de Palamós
Xai de Forallac recordant un estofat
Borratxo de pisco amb marialluïsa i iogurt
Petit Fours
Pa ecològic d’elaboració pròpia
Opció maridatge: 5 copes 30€
RESERVA
LLEGIR MÉS

RESERVA CLÀSSICA
GAUDEIX DE LA NOSTRA CARTA EN UN AMBIENT CUIDAT I ACOLLIDOR. IDEAL PER A QUI VOL TRIAR AL SEU RITME ENTRE ELS NOSTRES PLATS I VINS.
INSPIRAT EN LA TERRA. ELEVAT PEL FOC. CADA PLAT, UN VIATGE.
SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER
ACCEDEIX ABANS QUE NINGÚ A LES NOSTRES NOVETATS, EXPERIÈNCIES DE TEMPORADA I ELS NOSTRES MENÚS DEGUSTACIÓ.
REGALA ENTRE DOS MONS
OBSEQUIA UN NOU MÓN DE SABORS. LES NOSTRES EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES FUSIONEN LA CUINA CATALANA I PERUANA EN ELABORACIONS ÚNIQUES QUE DESPERTEN TOTS ELS SENTITS.
AMB LES NOSTRES TARGETES REGAL, SORPRENDRÀS AMB UNA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA EXCLUSIVA A LA COSTA BRAVA.
