CONEIX L’EQUIP
BENVINGUTS AL NOSTRE MÓN GASTRONÒMIC
Entre dos mons fa referència a nosaltres, ja que venim de dues cultures diferents com és la peruana i la catalana. La nostra cuina es basa en la passió, on les bases són a foc lent. També en hores d’afecte que ens fan recordar aromes i vivències de la nostra infància, utilitzant i afegint tècniques i influències adquirides. Busquem els millors productes de proximitat i temporada, tenint contacte directament amb els propis productors i petits cellers. Us convidem a deixar-vos portar a la nostra llar de sensacions i emocions.

PROPIETÀRIA I CAP DE CUINA NASCUDA A LIMA.
AMB 19 ANYS VA ARRIBAR A BARCELONA PER APRENDRE L’OFICI.
DE LA SEVA CURRICULUM DESTACA EL VIA VENETO, GAIG, LA-SARTE I DOS CIELOS.
Mila Acosta

PROPIETARI I PASTISSER. NASCUT A PALAFRUGELL.
DE LA SEVA CURRICULUM DESTACAREM CASAMAR, NEICHEL, VIA VENETO, DROLMA, COURE, Pollen STREET SOCIAL I Ogasawara-HAKUSHAKU-TEI.
Roger Cama