ELS NOSTRES PLATS
Us convidem a deixar-vos portar en la nostra llar de sensacions i emocions. A assaborir el millor de la cuina catalana i peruana. Benvinguts al nostre món gastronòmic.
Nota
Cap de cuina: Mila Acosta
Cap de sala : Roger Cama
Si té alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, faci’ns-ho saber.
Carta
Entreteniments
Ostres Kristale nº 2 – 4u
Ostra al natural – 21,00€ ostra extra 5,25€
Ostra segons la inspiració del dia mirar suggeriments – 25,00€ ostra extra 6,25€
2 Ostres al natural i 2 ostres inspiració del dia – 23,00€
Musclos amb cansalada viada ibèrica 100% i salsa peruana – 16,50€
Plat de gamba 100% de Palamós – 39,50€
Anxoves salada per nosaltres amb pa amb tomàquet (8u.) – 16,70€
Pernil ibèric de gla ecològic Blazquez amb pa amb tomàquet – 28,90€
Entrants
Ceviche “mixt” com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Peix de la llotja de Palamós i mol·luscos. – 26,00€
Steak Tàrtar de vaca vella ecològica km0 – 26,00€
Steak Tartar Mar i Muntanya de vaca vella ecològica Km0 i caviar Baeri – 45,00€
Amanida de verdures i bolets en escabetx peruà i bonítol marinat – 18,75€
Crema de Carbassa, cacauet i tàrtar de tonyina – 24,00€
“Causa ” de pop – 25,50€
Arrossos
Arròs de mariscos estil peruà del que porti la mar al restaurant (mín. 2 persones) Varietat: Nembo – 25,00€ pp
Arròs de gamba 100% de Palamós Varietat: Bomba – 33,50€
Risotto de Bolets km.0 Varietat: Carnaroli – 28,50€
Arròs caldós de l’estil pescadors de la barca (mín. 2 persones) Varietat: Badia – 25,00€
Peixos
“Sudado” de peix del dia – 28,20€
Peix del dia amb caviar Baeri, mol·luscos i “chupe” – 39,90€
Peix del dia amb fonoll, porro i taronja – 29,50€
Ventresca de tonyina salvatge de Palamós amb pasta d´arròs verdures i un toc nikei – 30,00€
Carns
Entrecot de vedella ecològica 60 dies de maduració mínim 300gr preguntar disponibilitat – 10,00€/100gr
Filet de vedella ecològica amb colinabo, pastanaga i tàperes – 29,50€
Garrí 100% ibèric amb guisat de patata estil peruà – 32,50€
Menú entre dos mons
Snacks
Aperitiu
Royal de Bolets
Ostra segons la inspiració del dia
Amanida de verdures i bolets en escabetx peruà i bonic marinat
Ceviche Nikei de tonyina salvatge de Palamós
Crema de Carbassa, cacauet i tàrtar de tonyina
Risotto bolets de temporada i Km0 amb gamba de Palamós
Peix del dia segons captura de la llotja de Palamós
Garrí 100% ibèric amb guisat de patata estil peruà
Bescuit tres llets, amb ametlla i taronja
Chocolate 62% biológico de Piura (Perú), avellana y café
Opción Maridaje 7 copas 45,00€
Pan ecológico de elaboración propia sin aditivos y trigos antiguos
82,50€
(IVA incluido)
Menú disponible al migdia de 13:00h a 13:30h i a les tardes de 19:45h a 20:30h
El menú se servirà a taula completa
Reservar con antelación
Duración del menú: 3h.
Menú degustació
Snacks
Aperitiu
Consum de bolets
Causa de Pop de Palamós
Ceviche mixt com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Crema de Carbassa, cacauet i tàrtar de tonyina
Risotto bolets de temporada i Km0 amb gamba de Palamós
Xai de Forallac recordant un sec
Borratxo de pisco amb marialluïsa i iogurt
Petit Fours
Opció Maridatge 5 copes 30€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics
68,00€
(IVA inclòs)
Menú disponible de les 13:00h fins a les 14:15h i a la tarda, de les 19:45h fins a les 21:15h
El menú se servirà a taula completa.
Reservar amb antelació
Durada del menú: 2,5h.
Menú del Bolet
Disponible dijous migdia i nit i divendres al migdia ( del 24 octubre al 29 novembre) Sota reserva per telefon o a la nostre web
Aperitiu
Croqueta de Bolets
FOCACCIA de tomata sec del nostre hort
Sopa de Peix estil peruà (Chilcano)
Anxova amb pa amb tomàquet
Musclos amb salsa peruana
Primer a escollir
Crema de carbassa, cacauet i bolets
Royal de bolets amb cruixent de porros
Saltat de bolets amb calamars +8€
Segon a escollir
Arròs de bolets i carn de Perol (min. 2 personas)
Tallarins casolans amb tonyina salvatge de Palamós amb un toc oriental
Escrita de Palamós amb llenega negra i el seu pil pil +8€
Fricandó de vedella ecologica
Postres a escollir
Baba al Ron amb vainilla
Pastís de formatge
Pa de pessic tres llets amb ametlla i taronja.
35,00€
Tots els plats i preparacions són casolanes amb producte ecològic i de la màxima proximitat posible
Postres
Tot va començar amb un “suspiro a la limeña”(canyella, vainilla, merengue i avellanes) –9,90€
Pa de pessic tres llets, amb menjar blanc i taronja – 9,90€
Xocolata 62% biològica de Piura (Perú), Lúcuma (fruita peruana), avellana i cafe –12,90€
Borratxo de pisco sour amb marialluïsa i iogurt – 9,90€
Selecció de gelats – 3,50 €/u
Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, feu-nos-ho saber.
Pa i entreteniments
Entreteniments i Pa d’elaboració pròpia – 3,25€
Entreteniments – 2,50€
Pa sense gluten – 3,50€
Vins
El nostre Celler esta format per mes de 100 referències de petites produccions, difícils de trobar, on darrera cada ampolla hi ha un projecte personal o familiar qual fa possible
Els criteris de selecció han estat els següents:
• Vins respectuosos amb l’entorn natural i el medi, i compromesos amb la salut del consumidor.
• Vins que harmonitzin amb la nostra oferta gastronòmica i amb els gustos de cada persona
• Vins autèntics i amb un caràcter personal, posant especial atenció als petits projectes amb identitat, tipicitat del seu origen i proximitat
• Vins amb una alta càrrega emocional, que portin al límit les seves possibilitats organolèptiques.
• Defenen la filosofia Slow food
Millor carta de vins de Girona de la ultima edició dels premis CARTAVI