ELS NOSTRES PLATS


Us convidem a deixar-vos portar pel nostre llar de sensacions i emocions.
A assaborir el millor de la cuina catalana i peruana.
Benvinguts al nostre món gastronòmic.

RESERVAR ARA
Nota

Cap de cuina: Mila Acosta
Cap de sala : Roger Cama

Si té alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, faci’ns-ho saber.

Carta

Entreteniments

Ostres Kristale nº 2 – 4u

Ostra al natural – 21,00€ ostra extra 5,25€

Ostra segons la inspiració del dia, mirar suggeriments – 25,00€ ostra extra 6,25€

2 Ostres al natural i 2 ostres inspiració del dia – 23,00€

Musclos amb cansalada ibèrica 100% i salsa peruana – 16,50€

Plat de gamba 100% de Palamós – 39,50€

Seitons salats per nosaltres amb pa amb tomàquet (6u.) – 16,70€

Pernil ibèric de gla ecològic Blázquez amb pa amb tomàquet – 28,90€

Entrants

Cebiche “mixt” com el preparava el meu pare (Mila Acosta)
Peix de la llotja de Palamós i mol·luscs – 26,00€

Steak tàrtar de vedella ecològica km0 – 26,00€

Steak tàrtar Mar i Muntanya de vedella ecològica km0 i caviar Baeri – 45,00€

Albergínia amb roast beef de vedella ecològica i ravenets encurtits – 18,40€

Tàrtar de gamba de Palamós amb ajo blanco amb coco i cireres – 25,50€

Arrossos de l’Albert de l’estany de Pals

Arròs de marisc estil peruà amb el que porti la mar al restaurant (mín. 2 persones) Varietat: Nembo – 25,00€ pp

Arròs de gamba 100% de Palamós Varietat: Bomba – 35,70€

Arròs caldós a l’estil de casa amb peix de Palamós i mol·luscs (mín. 2 persones) – 28,50€ pp

Peixos

“Sudado” de peix del dia – 28,20€

Peix del dia amb caviar Baeri, mol·luscs i chupe – 39,90€

Peix del dia amb fonoll, porro i taronja – 29,50€

Ventresca de tonyina salvatge de Palamós amb pasta fresca casolana i un toc nikei – 30,00€

Carns

Entrecot de vedella ecològica 60 dies de maduració mínim 300gr consultar disponibilitat – 10,00€/100gr

Filet de vedella ecològica amb puré de patata, múrgoles i la seva salsa – 29,50€

Garrí 100% ibèric amb cabdells i salsa de cireres d’Empordà – 32,50€

Menú entre dos mons

Snacks

Aperitiu

Tàrtar de gamba amb “ajo blanco” i cirera

Pèsols de l’Empordà amb pilpil d’achiote

Ostra segons la inspiració del dia

Ceviche Nikei de tonyina salvatge de Palamós

Ravioli de cua de vedella

Risotto de safrà i gamba de Palamós

Ventresca de tonyina salvatge de Palamós amb pasta fresca casolana, verdures i un toc nikei

Garrí 100% ibèric amb guisat de patata estil peruà

Coco, mandarina i cardamom verd

Xocolata 62% biològica de Piura (el Perú), avellana i cafè

Opció maridatge 7 copes 45,00€
Pa ecològic d’elaboració pròpia, sense additius i amb blats antics

85,00€
(IVA inclòs)

Menú disponible al migdia de 13:00 h a 13:30 h i al vespre de 19:45 h a 20:30 h
El menú se servirà a taula completa

Cal reservar amb antelació

 

Durada del menú: 3 h

Menú degustació

Snacks

Aperitiu

Tàrtar de gamba amb “ajo blanco” i cirera

Coulant de bolets

Causa de pop de Palamós

Cebiche mixt com el preparava el meu pare (Mila Acosta)

Risotto de safrà de l’Empordà amb sepionetes de Palamós

Xai de Forallac recordant un “seco”

Borratxo de pisco amb marialluïsa i iogurt

Petit fours

Opció maridatge 5 copes – 30,00 €
Pa ecològic d’elaboració pròpia, sense additius i amb blats antics

68,50 €
(IVA inclòs)

Menú disponible de les 13:00 h fins a les 14:15 h i al vespre, de les 19:45 h fins a les 21:15 h
El menú se servirà a taula completa.

Cal reservar amb antelació

 

Durada del menú: 2,5 h

Menú del Bolet

Disponible dijous migdia i nit i divendres al migdia ( del 24 octubre al 29 novembre) Sota reserva per telefon o a la nostre web

Aperitiu

Croqueta de Bolets

FOCACCIA de tomata sec del nostre hort

Sopa de Peix estil peruà (Chilcano)

Anxova amb pa amb tomàquet

Musclos amb salsa peruana

Primer a escollir

Crema de carbassa, cacauet i bolets

Royal de bolets amb cruixent de porros

Saltat de bolets amb calamars +8€

Segon a escollir

Arròs de bolets i carn de Perol (min. 2 personas)

Tallarins casolans amb tonyina salvatge de Palamós amb un toc oriental

Escrita de Palamós amb llenega negra i el seu pil pil +8€

Fricandó de vedella ecologica

Postres a escollir

Baba al Ron amb vainilla

Pastís de formatge

Pa de pessic tres llets amb ametlla i taronja.

35,00€

Tots els plats i preparacions són casolanes amb producte ecològic i de la màxima proximitat posible

Postres

Tot va començar amb un “suspiro a la limeña” (canyella, vainilla, merenga i avellanes) – 11,90 €

Coco, mandarina i cardamom verd – 10,90 €

Xocolata 62% biològica de Piura (Perú), lúcuma (fruita peruana), avellana i cafè – 13,90 €

Borratxo de pisco sour amb marialluïsa i iogurt – 9,90 €

Selecció de gelats – 3,50 € / u

Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, feu-nos-ho saber.

Pa i entreteniments

Entreteniments i Pa d’elaboració pròpia – 3,25€

Entreteniments – 2,50€

Pa sense gluten – 3,50€

Vins
A Entre dos mons, el vi es una part fonamental per complementar la nostra proposta gastronòmica. El nostre Celler esta format per mes de 100 referències de petites produccions, difícils de trobar, on darrera cada ampolla hi ha un projecte personal o familiar qual fa possible Els criteris de selecció han estat els següents: • Vins respectuosos amb l’entorn natural i el medi, i compromesos amb la salut del consumidor. • Vins que harmonitzin amb la nostra oferta gastronòmica i amb els gustos de cada persona • Vins autèntics i amb un caràcter personal, posant especial atenció als petits projectes amb identitat, tipicitat del seu origen i proximitat • Vins amb una alta càrrega emocional, que portin al límit les seves possibilitats organolèptiques. • Defenen la filosofia Slow food Millor carta de vins de Girona de la ultima edició dels premis CARTAVI