ELS NOSTRES PLATS


Us convidem a deixar-vos portar en la nostra llar de sensacions i emocions. A assaborir el millor de la cuina catalana i peruana. Benvinguts al nostre món gastronòmic.

RESERVAR ARA
Nota

Cap de cuina: Mila Acosta
Cap de sala : Roger Cama

Si té alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, faci’ns-ho saber.

Menú entre dos mons

Snacks

Aperitiu

Steak Tartar Mar i Muntanya de vaca vella ecològica Km0 i caviar Baeri

Ostra segons la inspiració del dia

Cappelleti de gamba i “menestrón” peruà

Ceviche “mixt” com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)

“Migas” amb cansalada del coll, calamar i ou

Risotto de Garoines

Roger amb bolets i nyameres

Entrecot de Ternera Bruna recordant un “lomo saltado”

Pa de pessic tres llets, amb menjar blanc, taronja i turró

Tòfona amb xocolata, poma i avellana

Opció Maridatge 7 copes 45,00€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics

79,50€
(IVA inclòs)

Menú disponible al migdia de 13:00h a 13:30h i a les tardes de 19:45h a 20:30h
El menú se servirà a taula completa

Reservar amb antelació

 

Durada del menú: 3h.

Menú degustació

Snacks

Aperitiu

Steak Tàrtar de vaca vella ecològica km0

Ceviche mixt com el preparava el meu pare (Mila Acosta)

Cappelleti de gamba i “menestrón” peruà

“Migas” amb cansalada del coll, calamar i ou

Risotto de Garoines

Farcellet de xai de Peratallada amb patata

Borratxo de pisco amb caqui, magrana i iogurt

Petit Fours

Opció Maridatge 5 copes 30€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics

65,00€
(IVA inclòs)

Menú disponible de les 13:00h fins a les 14:15h i a la tarda, de les 19:45h fins a les 21:15h
El menú se servirà a taula completa.

Reservar amb antelació

 

Durada del menú: 2,5h.

Carta

Entreteniments

Ostres Kristale nº 2 – 4u

Ostra al natural – 21,00€ ostra extra 5,25€

Ostra segons la inspiració del dia mirar suggeriments – 25,00€ ostra extra 6,25€

2 Ostres al natural i 2 ostres inspiració del dia – 23,00€

Musclos amb cansalada viada ibèrica 100% i salsa peruana – 16,50€

Plat de gamba 100% de Palamós – 39,50€

Anxoves salada per nosaltres amb pa amb tomàquet (8u.) – 16,70€

Pernil ibèric de gla ecològic Blazquez amb pa amb tomàquet – 28,90€

Entrants

Ceviche “mixt” com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Peix de la llotja de Palamós i mol·luscos. – 26,00€

Steak Tàrtar de vaca vella ecològica km0 – 26,00€

Steak Tartar Mar i Muntanya de vaca vella ecològica Km0 i caviar Baeri – 45,00€

Amanida de verat amb escabetx peruà – 17,90€

“Migas” amb cansalada del coll, calamar, ou i sopa de ceba – 22€

Arrossos

Arròs de mariscos estil peruà del que porti la mar al restaurant (mín. 2 persones) Varietat: Nembo – 25,00€ pp

Arròs de gamba 100% de Palamós Varietat: Bomba – 33,50€

Risotto de bolet km.0 Varietat: Carnaroli – 28,50€

Arròs caldós de l’estil pescadors de la barca (mín. 2 persones) Varietat: Badia – 25,00€

Risotto de Garoines – 26,00€

Peixos

“Sudado” de peix del dia – 28,20€

Peix del dia amb caviar Baeri, mol·luscos i “chupe” – 39,90€

Roger amb bolets i nyameres – 29,50€

Cappelleti de gamba I “menestrón” peruà – 25,00€

Carns

Pota de Garrinet 100% ibèric (mínim 650gr) – 35,00€

Entrecot de vedella ecològica 60 dies de maduració mínim 300gr preguntar disponibilitat – 10,00€/100gr

Filet de vaca vella de pastura Km.0 amb puré de patata i bolets – 29,50€

Postres

Tot va començar amb un “suspiro a la limeña”(canyella, vainilla, merengue i avellanes) –9,90€

Pa de pessic tres llets, amb menjar blanc, taronja i turró – 9,90€

Xocolata 62% biològica de Piura (Perú) Recordant un pa amb oli, sal i xocolata –9,90€

Borratxo de pisco amb caqui, magrana i iogurt – 9,90€

Selecció de gelats – 2,50 €

Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, feu-nos-ho saber.

Pa i entreteniments

Entreteniments i Pa d’elaboració pròpia – 3,25€

Entreteniments – 2,50€

Pa sense gluten – 3,50€

Vins
A Entre dos mons, el vi es una part fonamental per complementar la nostra proposta gastronòmica.
El nostre Celler esta format per mes de 100 referències de petites produccions, difícils de trobar, on darrera cada ampolla hi ha un projecte personal o familiar qual fa possible

Els criteris de selecció han estat els següents:
• Vins respectuosos amb l’entorn natural i el medi, i compromesos amb la salut del consumidor.
• Vins que harmonitzin amb la nostra oferta gastronòmica i amb els gustos de cada persona
• Vins autèntics i amb un caràcter personal, posant especial atenció als petits projectes amb identitat, tipicitat del seu origen i proximitat
• Vins amb una alta càrrega emocional, que portin al límit les seves possibilitats organolèptiques.
• Defenen la filosofia Slow food

Millor carta de vins de Girona de la ultima edició dels premis CARTAVI


[logocarousel id="116"]