ELS NOSTRES PLATS
Us convidem a deixar-vos portar en la nostra llar de sensacions i emocions. A assaborir el millor de la cuina catalana i peruana. Benvinguts al nostre món gastronòmic.
Nota
Cap de cuina: Mila Acosta
Cap de sala : Roger Cama
Si té alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, faci’ns-ho saber.
Menú entre dos mons
Snacks
Aperitiu
Steak Tartar Mar i Muntanya de vaca vella ecològica Km0 i caviar Baeri
Ostra segons la inspiració del dia
Cappelleti de gamba i “menestrón” peruà
Ceviche “mixt” com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
“Migas” amb cansalada del coll, calamar i ou
Risotto de Garoines
Roger amb bolets i nyameres
Entrecot de Ternera Bruna recordant un “lomo saltado”
Pa de pessic tres llets, amb menjar blanc, taronja i turró
Tòfona amb xocolata, poma i avellana
Opció Maridatge 7 copes 45,00€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics
79,50€
(IVA inclòs)
Menú disponible al migdia de 13:00h a 13:30h i a les tardes de 19:45h a 20:30h
El menú se servirà a taula completa
Reservar amb antelació
Durada del menú: 3h.
Menú degustació
Snacks
Aperitiu
Steak Tàrtar de vaca vella ecològica km0
Ceviche mixt com el preparava el meu pare (Mila Acosta)
Cappelleti de gamba i “menestrón” peruà
“Migas” amb cansalada del coll, calamar i ou
Risotto de Garoines
Farcellet de xai de Peratallada amb patata
Borratxo de pisco amb caqui, magrana i iogurt
Petit Fours
Opció Maridatge 5 copes 30€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics
65,00€
(IVA inclòs)
Menú disponible de les 13:00h fins a les 14:15h i a la tarda, de les 19:45h fins a les 21:15h
El menú se servirà a taula completa.
Reservar amb antelació
Durada del menú: 2,5h.
Carta
Entreteniments
Ostres Kristale nº 2 – 4u
Ostra al natural – 21,00€ ostra extra 5,25€
Ostra segons la inspiració del dia mirar suggeriments – 25,00€ ostra extra 6,25€
2 Ostres al natural i 2 ostres inspiració del dia – 23,00€
Musclos amb cansalada viada ibèrica 100% i salsa peruana – 16,50€
Plat de gamba 100% de Palamós – 39,50€
Anxoves salada per nosaltres amb pa amb tomàquet (8u.) – 16,70€
Pernil ibèric de gla ecològic Blazquez amb pa amb tomàquet – 28,90€
Entrants
Ceviche “mixt” com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Peix de la llotja de Palamós i mol·luscos. – 26,00€
Steak Tàrtar de vaca vella ecològica km0 – 26,00€
Steak Tartar Mar i Muntanya de vaca vella ecològica Km0 i caviar Baeri – 45,00€
Amanida de verat amb escabetx peruà – 17,90€
“Migas” amb cansalada del coll, calamar, ou i sopa de ceba – 22€
Arrossos
Arròs de mariscos estil peruà del que porti la mar al restaurant (mín. 2 persones) Varietat: Nembo – 25,00€ pp
Arròs de gamba 100% de Palamós Varietat: Bomba – 33,50€
Risotto de bolet km.0 Varietat: Carnaroli – 28,50€
Arròs caldós de l’estil pescadors de la barca (mín. 2 persones) Varietat: Badia – 25,00€
Risotto de Garoines – 26,00€
Peixos
“Sudado” de peix del dia – 28,20€
Peix del dia amb caviar Baeri, mol·luscos i “chupe” – 39,90€
Roger amb bolets i nyameres – 29,50€
Cappelleti de gamba I “menestrón” peruà – 25,00€
Carns
Pota de Garrinet 100% ibèric (mínim 650gr) – 35,00€
Entrecot de vedella ecològica 60 dies de maduració mínim 300gr preguntar disponibilitat – 10,00€/100gr
Filet de vaca vella de pastura Km.0 amb puré de patata i bolets – 29,50€
Postres
Tot va començar amb un “suspiro a la limeña”(canyella, vainilla, merengue i avellanes) –9,90€
Pa de pessic tres llets, amb menjar blanc, taronja i turró – 9,90€
Xocolata 62% biològica de Piura (Perú) Recordant un pa amb oli, sal i xocolata –9,90€
Borratxo de pisco amb caqui, magrana i iogurt – 9,90€
Selecció de gelats – 2,50 €
Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, feu-nos-ho saber.
Pa i entreteniments
Entreteniments i Pa d’elaboració pròpia – 3,25€
Entreteniments – 2,50€
Pa sense gluten – 3,50€
Vins
El nostre Celler esta format per mes de 100 referències de petites produccions, difícils de trobar, on darrera cada ampolla hi ha un projecte personal o familiar qual fa possible
Els criteris de selecció han estat els següents:
• Vins respectuosos amb l’entorn natural i el medi, i compromesos amb la salut del consumidor.
• Vins que harmonitzin amb la nostra oferta gastronòmica i amb els gustos de cada persona
• Vins autèntics i amb un caràcter personal, posant especial atenció als petits projectes amb identitat, tipicitat del seu origen i proximitat
• Vins amb una alta càrrega emocional, que portin al límit les seves possibilitats organolèptiques.
• Defenen la filosofia Slow food
Millor carta de vins de Girona de la ultima edició dels premis CARTAVI