ELS NOSTRES PLATS
Us convidem a deixar-vos portar en la nostra llar de sensacions i emocions. A assaborir el millor de la cuina catalana i peruana. Benvinguts al nostre món gastronòmic.

Nota
Cap de cuina: Mila Acosta
Cap de sala : Roger Cama
Si té alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, faci’ns-ho saber.
Carta
Entreteniments
Ostres Kristale nº 2 – 4u
Ostra al natural – 21,00€ ostra extra 5,25€
Ostra segons la inspiració del dia mirar suggeriments – 25,00€ ostra extra 6,25€
2 Ostres al natural i 2 ostres inspiració del dia – 23,00€
Musclos amb cansalada viada ibèrica 100% i salsa peruana – 16,50€
Plat de gamba 100% de Palamós – 39,50€
Anxoves salada per nosaltres amb pa amb tomàquet (6u.) – 16,70€
Pernil ibèric de gla ecològic Blazquez amb pa amb tomàquet – 28,90€
Entrants
Ceviche “mixt” com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Peix de la llotja de Palamós i mol·luscos. – 26,00€
Steak Tàrtar de vedella ecològica km0 – 26,00€
Steak Tartar Mar i Muntanya de vedella ecològica Km0 i caviar Baeri – 45,00€
El nostre cap i pota amb calamar – 25,50€
Amanida tèbia de remolatxa i formatge de cabra de Mas Alba – 18,40€
Arrossos
Arròs de mariscos estil peruà del que porti la mar al restaurant (mín. 2 persones) Varietat: Nembo – 25,00€ pp
Arròs de gamba 100% de Palamós Varietat: Bomba – 35,70€
Risotto de garoines km.0 Varietat: Carnaroli – 28,50€
Arròs caldós de l’estil pescadors de la barca (mín. 2 persones) Varietat: Badia – 25,00€
Peixos
“Sudado” de peix del dia – 28,20€
Peix del dia amb caviar Baeri, mol·luscos i “chupe” – 39,90€
Peix del dia amb fonoll, porro i taronja – 29,50€
Ventresca de tonyina salvatge de Palamós amb pasta fresca cassolana verdures i un toc nikei – 30,00€
Carns
Entrecot de vedella ecològica 60 dies de maduració mínim 300gr preguntar disponibilitat – 10,00€/100gr
Filet de vedella ecològic amb puré de patata, múrgoles i la seva salsa – 29,50€
Garrí 100% ibèric amb guisat de patata estil peruà – 32,50€
Menú entre dos mons
Snacks
Aperitiu
Tartar de gamba amb “ajo blanco” i cirera
Pesols de l’Empordà amb pilpil d’achiote
Ostra segons la inspiració del dia
Ceviche Nikei de tonyina salvatge de Palamós
Ravioli de cua de vedella
Risotto de safrà i gamba de Palamós
Ventresca de tonyina salvatge de Palamós amb pasta fresca cassolana verdures i un toc nikei
Garrí 100% ibèric amb guisat de patata estil peruà
Coco, mandaria i cardamom verd
Xocolata 62% biològic de Piura (el Perú), avellana i cafè
Opció Maridatge 7 copes 45,00€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics
85,00€
(IVA inclòs)
Menú disponible al migdia de 13:00h a 13:30h i a les tardes de 19:45h a 20:30h
El menú se servirà a taula completa
Reservar amb antelació
Durada del menú: 3h.
Menú degustació
Snacks
Aperitiu
Tartar de gamba amb “ajo blanco” i cirera
Coulant de bolets
Causa de Pop de Palamós
Ceviche mixt com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Risotto de safrà del Empordà amb sepionetes de Palamós
Xai de Forallac recordant un sec
Borratxo de pisco amb marialluïsa i iogurt
Petit Fours
Opció Maridatge 5 copes 30€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics
68,50€
(IVA inclòs)
Menú disponible de les 13:00h fins a les 14:15h i a la tarda, de les 19:45h fins a les 21:15h
El menú se servirà a taula completa.
Reservar amb antelació
Durada del menú: 2,5h.
Menú del Bolet
Disponible dijous migdia i nit i divendres al migdia ( del 24 octubre al 29 novembre) Sota reserva per telefon o a la nostre web
Aperitiu
Croqueta de Bolets
FOCACCIA de tomata sec del nostre hort
Sopa de Peix estil peruà (Chilcano)
Anxova amb pa amb tomàquet
Musclos amb salsa peruana
Primer a escollir
Crema de carbassa, cacauet i bolets
Royal de bolets amb cruixent de porros
Saltat de bolets amb calamars +8€
Segon a escollir
Arròs de bolets i carn de Perol (min. 2 personas)
Tallarins casolans amb tonyina salvatge de Palamós amb un toc oriental
Escrita de Palamós amb llenega negra i el seu pil pil +8€
Fricandó de vedella ecologica
Postres a escollir
Baba al Ron amb vainilla
Pastís de formatge
Pa de pessic tres llets amb ametlla i taronja.
35,00€
Tots els plats i preparacions són casolanes amb producte ecològic i de la màxima proximitat posible
Postres
Tot va començar amb un “suspiro a la limeña”(canyella, vainilla, merengue i avellanes) –9,90€
Coco, mandaria i cardamom verd – 9,90€
Xocolata 62% biològica de Piura (Perú), Lúcuma (fruita peruana), avellana i cafe –12,90€
Borratxo de pisco sour amb marialluïsa i iogurt – 9,90€
Selecció de gelats – 3,50 €/u
Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, feu-nos-ho saber.
Pa i entreteniments
Entreteniments i Pa d’elaboració pròpia – 3,25€
Entreteniments – 2,50€
Pa sense gluten – 3,50€