ELS NOSTRES PLATS


Us convidem a deixar-vos portar en la nostra llar de sensacions i emocions. A assaborir el millor de la cuina catalana i peruana. Benvinguts al nostre món gastronòmic.

RESERVAR ARA
Nota

Cap de cuina: Mila Acosta
Cap de sala : Roger Cama

Si té alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, faci’ns-ho saber.

Carta

Entreteniments

Ostres Kristale nº 2 – 4u

Ostra al natural – 21,00€ ostra extra 5,25€

Ostra segons la inspiració del dia mirar suggeriments – 25,00€ ostra extra 6,25€

2 Ostres al natural i 2 ostres inspiració del dia – 23,00€

Musclos amb cansalada viada ibèrica 100% i salsa peruana – 16,50€

Plat de gamba 100% de Palamós – 39,50€

Anxoves salada per nosaltres amb pa amb tomàquet (8u.) – 16,70€

Pernil ibèric de gla ecològic Blazquez amb pa amb tomàquet – 28,90€

Entrants

Ceviche “mixt” com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)
Peix de la llotja de Palamós i mol·luscos. – 26,00€

Steak Tàrtar de vaca vella ecològica km0 – 26,00€

Steak Tartar Mar i Muntanya de vaca vella ecològica Km0 i caviar Baeri – 45,00€

Amanida de verdures i bolets en escabetx peruà i bonítol marinat – 18,75€

Crema de Carbassa, cacauet i tàrtar de tonyina – 24,00€

“Causa ” de pop – 25,50€

Arrossos

Arròs de mariscos estil peruà del que porti la mar al restaurant (mín. 2 persones) Varietat: Nembo – 25,00€ pp

Arròs de gamba 100% de Palamós Varietat: Bomba – 33,50€

Risotto de Bolets km.0 Varietat: Carnaroli – 28,50€

Arròs caldós de l’estil pescadors de la barca (mín. 2 persones) Varietat: Badia – 25,00€

Peixos

“Sudado” de peix del dia – 28,20€

Peix del dia amb caviar Baeri, mol·luscos i “chupe” – 39,90€

Peix del dia amb fonoll, porro i taronja – 29,50€

Ventresca de tonyina salvatge de Palamós amb pasta d´arròs verdures i un toc nikei – 30,00€

Carns

Entrecot de vedella ecològica 60 dies de maduració mínim 300gr preguntar disponibilitat – 10,00€/100gr

Filet de vedella ecològica amb colinabo, pastanaga i tàperes – 29,50€

Garrí 100% ibèric amb guisat de patata estil peruà – 32,50€

Menú entre dos mons

Snacks

Aperitiu

Royal de Bolets

Ostra segons la inspiració del dia

Amanida de verdures i bolets en escabetx peruà i bonic marinat

Ceviche Nikei de tonyina salvatge de Palamós

Crema de Carbassa, cacauet i tàrtar de tonyina

Risotto bolets de temporada i Km0 amb gamba de Palamós

Peix del dia segons captura de la llotja de Palamós

Garrí 100% ibèric amb guisat de patata estil peruà

Bescuit tres llets, amb ametlla i taronja

Chocolate 62% biológico de Piura (Perú), avellana y café

Opción Maridaje 7 copas 45,00€
Pan ecológico de elaboración propia sin aditivos y trigos antiguos

82,50€
(IVA incluido)

Menú disponible al migdia de 13:00h a 13:30h i a les tardes de 19:45h a 20:30h
El menú se servirà a taula completa

Reservar con antelación

 

Duración del menú: 3h.

Menú degustació

Snacks

Aperitiu

Consum de bolets

Causa de Pop de Palamós

Ceviche mixt com ho preparava el meu pare (Mila Acosta)

Crema de Carbassa, cacauet i tàrtar de tonyina

Risotto bolets de temporada i Km0 amb gamba de Palamós

Xai de Forallac recordant un sec

Borratxo de pisco amb marialluïsa i iogurt

Petit Fours

Opció Maridatge 5 copes 30€
Pa ecològic d’elaboració pròpia sense additius i blats antics

68,00€
(IVA inclòs)

Menú disponible de les 13:00h fins a les 14:15h i a la tarda, de les 19:45h fins a les 21:15h
El menú se servirà a taula completa.

Reservar amb antelació

 

Durada del menú: 2,5h.

Menú del Bolet

Disponible dijous migdia i nit i divendres al migdia ( del 24 octubre al 29 novembre) Sota reserva per telefon o a la nostre web

Aperitiu

Croqueta de Bolets

FOCACCIA de tomata sec del nostre hort

Sopa de Peix estil peruà (Chilcano)

Anxova amb pa amb tomàquet

Musclos amb salsa peruana

Primer a escollir

Crema de carbassa, cacauet i bolets

Royal de bolets amb cruixent de porros

Saltat de bolets amb calamars +8€

Segon a escollir

Arròs de bolets i carn de Perol (min. 2 personas)

Tallarins casolans amb tonyina salvatge de Palamós amb un toc oriental

Escrita de Palamós amb llenega negra i el seu pil pil +8€

Fricandó de vedella ecologica

Postres a escollir

Baba al Ron amb vainilla

Pastís de formatge

Pa de pessic tres llets amb ametlla i taronja.

35,00€

Tots els plats i preparacions són casolanes amb producte ecològic i de la màxima proximitat posible

Postres

Tot va començar amb un “suspiro a la limeña”(canyella, vainilla, merengue i avellanes) –9,90€

Pa de pessic tres llets, amb menjar blanc i taronja – 9,90€

Xocolata 62% biològica de Piura (Perú), Lúcuma (fruita peruana), avellana i cafe –12,90€

Borratxo de pisco sour amb marialluïsa i iogurt – 9,90€

Selecció de gelats – 3,50 €/u

Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, feu-nos-ho saber.

Pa i entreteniments

Entreteniments i Pa d’elaboració pròpia – 3,25€

Entreteniments – 2,50€

Pa sense gluten – 3,50€

Vins
A Entre dos mons, el vi es una part fonamental per complementar la nostra proposta gastronòmica.
El nostre Celler esta format per mes de 100 referències de petites produccions, difícils de trobar, on darrera cada ampolla hi ha un projecte personal o familiar qual fa possible

Els criteris de selecció han estat els següents:
• Vins respectuosos amb l’entorn natural i el medi, i compromesos amb la salut del consumidor.
• Vins que harmonitzin amb la nostra oferta gastronòmica i amb els gustos de cada persona
• Vins autèntics i amb un caràcter personal, posant especial atenció als petits projectes amb identitat, tipicitat del seu origen i proximitat
• Vins amb una alta càrrega emocional, que portin al límit les seves possibilitats organolèptiques.
• Defenen la filosofia Slow food

Millor carta de vins de Girona de la ultima edició dels premis CARTAVI